Bereik het verkoopteam met 023-7516656  Showroom in Cruquius Eigen bezorgdienst   Bestel via sales@theoutletfactory.nl

Onze Eichholtz catalogus

Meubels matchen of juist als een eyecatcher?

Op onze site kunt u de gehele Eichholtz collectie vinden, zowel meubels die in onze showroom staan als meubels die u via ons kunt bestellen. Wij staan garant voor betrouwbaar en veilig online winkelen. Als outlet weten wij dikwijls de hand te leggen op complete beurs stands, retouren, samples, en in de showroom licht beschadigde artikelen uit de Eichholtz collectie. Maak gerust een afspraak in de showroom. Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus u kunt altijd bij ons terecht. Voor telefonische informatie kunt u contact opnemen via 023- 751 66 56.

Doorzoek de gehele Eichholtz collectie, die wij u via onze site kunnen aanbieden. Eichholtz is een premium merk, waarvoor op vakkundige wijze alleen de beste materialen zijn gebruikt. Hoewel de producten van Eichholtz in het hoge segment vallen, zijn ze uniek en vallen ze goed op in elk type interieur. Denk bij Eichholtz aan het samengaan van karakter en vakmanschap van vroegere tijden, gecombineerd met de eigentijdse moderne stijl van nu. Fris uw interieur op met de kenmerkende allure van Eichholtz, waarbij u een brede keuze heeft variërend van chique sofa’s tot stoere eikenhouten eettafels en ook is een hele verzameling prachtige lampen bij ons beschikbaar.

Ontvang bij de beursmodellen veel korting, oplopend tot wel 50% of meer indien artikelen licht beschadigd zijn. Kiest u voor nieuwe producten, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Bespreek met onze verkopers wat de mogelijkheden zijn. U kunt een gedeelte van de collectie proef-zitten in onze showroom. Laat u inspireren in onze Eichholtz webshop.

Bezorgdienst The Outlet Factory

Uiteraard beschikken wij over een eigen bezorgdienst. Laat uw Eichholtz producten makkelijk en snel bezorgen in heel Nederland en ook Europa. Voor onze bezorgdienst kunt u bellen naar Tel. 023-7516656.

Wij staan voor:

Voor de gehele Eichholtz collectie ga naar http://www.theoutletfactory.nl/eichholtz-outlet/.