Eichholtz Outlet | The Outlet Factory Cruquius - Hoogwaardige Eichholtz meubelen met 50% outlet-korting

Wij zijn zeven dagen per week geopend!

Eichholtz Outlet

Meubels matchen of juist als een eyecatcher?

Op onze site kunt u beursmodellen van de Eichholtz collectie vinden. Als outlet weten wij dikwijls de hand te leggen op complete beurs stands, retouren, samples, en in de showroom licht beschadigde artikelen uit o.a. de Eichholtz collectie. Maak gerust een afspraak in de showroom. Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus u kunt altijd bij ons terecht. Voor telefonische informatie kunt u contact opnemen via 023- 751 66 56.

Ontvang bij de beursmodellen korting, afhankelijk in welke staat deze producten zich eer indien artikelen licht beschadigd zijn.

Tevens kunt u bij ons in de winkel ook de gehele Eichholtz collectie nieuw in doos bestellen. Kiest u voor nieuwe producten, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Bespreek met onze verkopers wat de mogelijkheden zijn. U kunt een gedeelte van de collectie proef-zitten in onze showroom, of in de showroom van Eichholtz tezamen met een van onze verkopers die u daar zal begeleiden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen voor een afspraak te maken.

Eichholtz is een premium merk, waarvoor op vakkundige wijze alleen de beste materialen zijn gebruikt. Hoewel de producten van Eichholtz in het hoge segment vallen, zijn ze uniek en vallen ze goed op in elk type interieur. Denk bij Eichholtz aan het samengaan van karakter en vakmanschap van vroegere tijden, gecombineerd met de eigentijdse moderne stijl van nu. Fris uw interieur op met de kenmerkende allure van Eichholtz, waarbij u een brede keuze heeft variërend van chique sofa’s tot stoere eikenhouten eettafels en ook is een hele verzameling prachtige lampen bij ons beschikbaar.