Wij zijn zeven dagen per week geopend!

Over ons

Over ons

Omdat T.O.F. al jarenlang goed is ingevoerd in het opkopen van restpartijen en artikelen die door het ontbreken van, of schade aan de verpakking, door winkeliers geretourneerd worden, bezoeken wij ook altijd de grote internationale meubelbeurzen: Parijs, Milaan, Keulen etc.

Daar etaleren de grote internationale fabrikanten hun nieuwste collecties. Met twee grote fabrikanten, te weten PTMD uit Aalsmeer en Eichholtz uit Noordwijkerhout, hebben wij een deal weten te maken om hun gehele stands te kopen, na afloop van de beurs.

Het gaat hierbij steeds om nieuwe artikelen, waarvan de verpakking verwijderd is. Wel hebben deze kasten en tafels natuurlijk een week op de beurs gestaan, waardoor er wel eens minimale gebruikssporen zoals krasjes e.d. zijn ontstaan.

Ook goederen die met kleine schades door de winkeliers worden teruggestuurd halen wij nu maandelijks op. Onze meubelmaker voert dan kleine reparaties uit en vaak staan deze meubelen er weer prachtig bij in onze showroom.

Wij zijn er trots op dat wij deze uitgelezen collecties meubelen en accessoires gemiddeld voor 50% van de normale winkelprijzen in onze winkel kunnen aanbieden.

Naast ons gebruikelijke assortiment uit het midden segment hebben wij nu tevens de meest exclusieve meubelen en accessoires van dit moment in onze winkel.

Beide grote fabrikanten zijn makkelijk te vinden op het internet en onze klanten kunnen dus makkelijk zien dat bijvoorbeeld bij kasten het vaak om kortingen gaat van %50!

T.O.F. is dus een echte Outlet met een groot aanbod in het midden en top segment.

Kom dus snel bij ons langs voor de mooiste meubels en accessoires tegen de scherpste prijzen!

Zekerheden van TOF

Altijd Euro's goedkoper!
Altijd hoge kwaliteit!
Altijd goede service!
Altijd duidelijke prijzen!