Over ons

Over ons

Omdat T.O.F. al jarenlang goed is ingevoerd in het opkopen van restpartijen en artikelen die door het ontbreken van, of schade aan de verpakking, door winkeliers geretourneerd worden, bezoeken wij ook altijd de grote internationale meubelbeurzen: Parijs, Milaan, Keulen etc.

Daar etaleren de grote internationale fabrikanten hun nieuwste collecties. Met twee grote fabrikanten, te weten PTMD uit Aalsmeer en Eichholtz uit Noordwijkerhout, hebben wij een deal weten te maken om hun gehele stands te kopen, na afloop van de beurs.

Het gaat hierbij steeds om nieuwe artikelen, waarvan de verpakking verwijderd is. Wel hebben deze kasten en tafels natuurlijk een week op de beurs gestaan, waardoor er wel eens minimale gebruikssporen zoals krasjes e.d. zijn ontstaan.

Ook goederen die met kleine schades door de winkeliers worden teruggestuurd halen wij nu maandelijks op. Onze meubelmaker voert dan kleine reparaties uit en vaak staan deze meubelen er weer prachtig bij in onze showroom.

Wij zijn er trots op dat wij deze uitgelezen collecties meubelen en accessoires gemiddeld voor 50% van de normale winkelprijzen in onze winkel kunnen aanbieden.

Naast ons gebruikelijke assortiment uit het midden segment hebben wij nu tevens de meest exclusieve meubelen en accessoires van dit moment in onze winkel.

Beide grote fabrikanten zijn makkelijk te vinden op het internet en onze klanten kunnen dus makkelijk zien dat bijvoorbeeld bij kasten het vaak om kortingen gaat van %50!

T.O.F. is dus een echte Outlet met een groot aanbod in het midden en top segment.

Kom dus snel bij ons langs voor de mooiste meubels en accessoires tegen de scherpste prijzen!Wekelijks nieuwe partijen!

Wekelijks ontvangen wij nieuwe partijen van de merken Eichholtz, Richmond Interiors, PTMD Collection, HALO Established, Bleu Nature Design, Timothy Oulton, Iconic British Design, Iconic Dutch Design, Kare design, Andrew Martin, en vele andere merken. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht in de toonzaal. Op onze website en / of Facebook pagina staan de laatste aanbiedingen en updates.

Ook nieuw bestellen is mogelijk

Naast de beursmodellen is het ook mogelijk om van de diverse merken de collecties nieuw in doos te bestellen, voor meer informatie hierover kunt u ten alle tijden even contact met ons opnemen per E-mail of telefonisch.

Welkom bij The Outlet Factory, de aanbieder van klassieke en hippe interieuroplossingen voor een betaalbare prijs.

INTERIORSWAP: MEUBELS INRUILEN

Direct contant geld voor uw meubelstukken

U kunt direct bij ons laten inkopen. De producten komen in één van onze winkel(s) te staan. Wij kopen en verkopen luxe meubelen en andere interieur items. Onze inkoopafdeling werkt simpel en snel: kom langs met uw (zit)meubels of accessoires en wij betalen u direct contant uit. Wij kopen diverse topmerken in, waaronder Eichholtz, Het Anker, Timothy Oulton, PTMD en nog veel meer.

www.theoutletfactory.nl

Wilt u meer weten stuurt u dan een e-mailtje naar ons Sales Team via sales@theoutletfactory.nl. Dan helpen wij u graag verder!

Vragen?

Stuur een e-mail naar sales@theoutletfactory.nl.Zekerheden van TOF

Altijd Euro's goedkoper!
Altijd hoge kwaliteit!
Altijd goede service!
Altijd duidelijke prijzen!