Wij zijn zeven dagen per week geopend!

Uw mancave inrichten

Het is tijd voor een nieuwe look voor uw woning, of u wilt uw huidige meubels graag vervangen, of er ontbreken essentiële elementen aan uw huiskamer om het echt gezellig te maken, zoals een luxe loungebank om in de avonduren op te relaxen. Kortom, als u uw huiskamer in wilt richten met hoogwaardige meubels in het hogere segment, dan bent u bij The Outlet Factory in Cruquius aan het juiste adres.

De goedkoopste aanbieder in Nederland

In onze winkel aan de Cruquius Woonboulevard vindt u het grootste aanbod unieke kwaliteitsmeubelen, veelal unieke beursmodellen zoals van het Britse topmerk Iconic British Design, dat samenwerkt met Bleu Nature, Halo Established en designer Michael Yeung. Wij kunnen u deze meubelen aanbieden met ten minste 50% korting. Ze hebben in een showroom gestaan, vandaar deze aantrekkelijke prijsstelling.

Bij ons kunt u de perfecte (wo)mancave inrichten met ons voordelige assortiment meubelen van Iconic British Design. We hebben in de winkel veel verschillende soorten banken, fauteuils, stoelen, kasten en tafels staan waarmee u uw complete huiskamer kunt inrichten. U kunt zo met uw meubelkeuze uw eigen verhaal vertellen.

Vier uw affiniteit met sport

Heeft u bijvoorbeeld affiniteit met sport? In onze Showroom staan prachtige sportieve accessoires, schilderijen en muurkunst met een sport thema en meer decoratieve items. Vooral handgemaakt van leer, hout en stof. Of houdt u van reizen? Dan kunt u dat laten zien met onze decoratieve vlaggen of kunstzinnige landkaarten voor aan de muur.

Meubeldesign geïnspireerd door vliegtuigen

In onze winkel hebben we prachtige bureau’s en en bureaustoelen van onder andere Michael Yeung, die echt als eye-catcher werken. Ze vallen meteen op en maken indruk. Ze zijn afgewerkt met de bekende Spitfire finish van Iconic British Design, zoals dit bureau dat volledig is afgewerkt met aluminium. Kenmerkend hierbij zijn de grove lijnen, waardoor het afkomstig lijkt van een Aviator type vliegtuig.

Creëer een soortgelijke stoere werkplek met onze showmodellen

Bent u nieuwsgierig? Onze gemotiveerde verkopers helpen u graag in onze Showroom op de Spaarneweg 75A in Cruquius. Bij ons kunt u ook terecht voor een kopje/koffie thee met koekjes. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw huiskamer en bij het vinden van passende meubelen.

Zien we u terug in de winkel van The Outlet Factory op de Woonboulevard?